Intervjuer blir vecka 23

Vi söker lokalvårdare 100%

Vi söker nu en engagerad medarbetare som tycker om att göra det lilla extra. Arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på flexibilitet och förmåga att prioritera. Som lokalvårdare på Hjo folkhögskola ingår du i ett arbetslag, kringgruppen. Där ingår bl a vaktmästeri, kök, reception, it, internat samt administration. Du kommer att ansvara för städningen i skolans samtliga lokaler vilket förutsätter att du är självgående i arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig

som är serviceinriktad, ordningsam och har branschvana och dokumenterad erfarenhet av lokalvård/städning. Du har erfarenhet av att arbeta i arbetslag samt är samarbetsvillig och flexibel. Det är även viktigt att du är ansvarstagande och noggrann.

Du har förmåga att skapa goda relationer till våra deltagare, inspirera dem och ge dem trygghet. Det är värdefullt om du har bred livserfarenhet och gillar att se möjligheter till förbättring och utveckling i ditt arbete.

Viktigt är att du delar skolans värdegrund och är förtrogen med Svenska kyrkan, samt att du är en person som trivs i folkhögskolemiljö. Erfarenhet av föreningsarbete är inget krav, men det är meriterande. Vi förespråkar en god samverkan och förmåga att ta egna initiativ och jobba självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B-körkort.

Varaktighet/arbetstid

Tillsvidareanställning, heltid

Provanställning 6 mån

Lön

Månadslön. Individuell lönesättning. Ange löneanspråk.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök

Ansök senast: 2017-05-07

Kontakt

Rektor: Rickard Sandberg tel: 0503-323 01

Fackliga företrädare

Vision: Inger Blomberg tel: 0503-323 02

Kommunal: Eva Sandell tel: 072-235 48 10

Kyrkans akademikerförbund: Lena Ehrngren tel: 0500-47 65 62